MS-Sparta 3-8

(0-3, 2-3, 1-2)

Oppdatert: (09.8.2018)

Det ble en tung start på årets treningskamper for gutta våre, allerede etter første periode ledet Sparta 3-0. Fire minutter ut i andre periode tente Christer Simonsen et håp om en jevnere kamp, da han gjenvant en puck og scoret vårt første mål i pre-season. Sparta økte sin ledelse igjen snaut midtveis i kampen, før Jesper Hoel satte inn vår andre redusering sju minutter før siste pause. Han ble assistert av våre nykommere Evan Allen og Mike McNicholas ved den anledningen. Men med to nye Spartamål var kampen punktert før  tredje periode.

Gjestene scoret ytterligere to ganger i den siste perioden, og vi har mye å jobbe med spesielt i den defensive delen av spillet den kommende måneden. Vår målvaktsdebutant Mike Morrison hadde ingen enkel oppgave i kveld, Sparta var flinke til å plassere spillere foran ham og MS mindre flinke til å holde dem på avstand. I tillegg slapp gjestene alt for enkelt gjennom på kontringer. Fremover på banen var det noen flere lyspunkter, og det største kom med Magnus Brekke Henriksens flotte scoring 12 sekunder før slutt. Etter forarbeid fra Evan Allen og Mathias Trygg klinket han pucken via tverrligger og inn.

Vi manglet ellers fasong på mye av spillet i kveld, men heldigvis har vi både god tid og mange muligheter til å jobbe med feilene våre. Vi har en travel uke foran oss, med bortekamp mot Lillehammer på tirsdag fulgt av tre kamper i Danmark. Dette gir oss god anledning til å bli mer samspilt frem mot seriestart i september.