Lillehammer-MS 3-4 str

(1-1, 2-2, 0-0, 0-0, 0-1)

Oppdatert: (14.8.2018)

MS fikk så hatten passet i sesongens første treningskamp, så gutta var sultne på å vise seg fra en langt bedre side i kveldens kamp på Lillehammer. Det ble da også en vesentlig jevnere affære i kveld, selv om vi ante uråd da vertene tok ledelsen på sin første målsjanse etter snaue fire minutter. Deretter ble det mye MS, selv om vi lenge slet med uttellingen. Men i førsteperiodes sluttminutt kom den endelig da Evan Allen fikk inn en fulltreffer etter godt overtallsspill.

Også i andre periode hadde vi tidvis et spillemessig overtak, og tok ledelsen for første gang i kampen i et nytt power play. Denne gangen var Jesper Hoel sistemann på pucken. Tre minutter senere var det hjemmelagets tur til å score i overtall. Kampen ble nok til tider preget av at lagene må venne seg til innskjerping på enkelte regler denne sesongen. Begge lag hadde en mann utvist da Mike McNicholas sendte MS i en ny ledelse etter en lekker soloprestasjon godt og vel halveis i kampen. Men også denne gangen svarte Lillehammer, og det sto 3-3 til siste pause.

Den stillingen holdt seg gjennom hele tredje periode, og kampen gikk til spilleforlengelse der MS jaget et seiersmål i spill 4 mot 3. Men det måtte straffeslag til for å skille lagene i kveld, dermed fikk vi en god anledning til å trene på dette også. Her leverte gutta solid, Sander Boroczky og Evan Allen satte hver sin puck for MS mens vertene mislyktes fire ganger av fire mulige mot Mike Morrison. En fin opptur for vår målvakt etter en litt trøblete start i den forrige kampen, i kveld rundet han 90 blank i redningsprosent og lot seg aldri overliste på straffene.

Godt spill er vel så viktig som resultater i denne delen av sesongen, men i kveld noterte vi en solid fremgang på begge områder. Det er fortsatt mange ting å jobbe videre med, men positivt å ta med seg en straffeseier inn i denne travle uken som fortsetter med tre kamper på tre dager i Danmark.  Referater fra Danmarkskampene kommer samlet her på websidene etter oppholdet. Vi ønsker gutta lykke til videre på ferden gjennom Danmark!