Stjernen-MS 4-3

(1-1, 1-1, 2-1)

Oppdatert: (24.8.2018)

MS kom best i gang i kveldens treningskamp i Fredrikstad, og var det førende laget tross tre undertall i første periode. Vårt første ledermål kom på litt heldig vis, da Markus Bilstad Pedersen sendte avgårde en puck fra blå som skiftet retning og spratt i mål. Hjemmelaget svarte umiddelbart, og stillingen var 1-1 til første pause.

I begynnelsen av andre periode var det vår tur til å spille overtall, og i 5 mot 3 stilte Michael Stenersen inn siktet og plasserte pucken bak en godt dekket målvakt. Vi fortsatte i overtall, men uten flere uttellinger i denne perioden. Isteden tok vertene over initiativet i kampen, og utlignet til 2-2 da vi slet med å rydde unna foran egen keeper. I periodens sluttsekund fyrte vår gamle venn Peter Lindblad løs et skudd som smatt inn bak målvakten, men etter sjekk av video kunne dommerne konstatere at tiden var ute.

I tredje periode tok MS ledelsen for tredje gang i kampen, Jesper Hoel fikk lurt pucken over målstreken og har dermed fortsatt scoret i alle sine treningskamper denne sesongen. Men igjen mister vi litt fokus, og Stjernen snur til slutt kampen med to nye scoringer. Dette ble til tider en relativt rotete forestilling, med mye slurv og unøyaktigheter fra begge lag. MS tok ut keepern i sluttminuttet, men kom ikke nærmere enn en brukbar mulighet helt på tampen. Vi har  fortsatt mye å jobbe med i tiden fremover, nå blir det et lite opphold i treningskampene før Lillehammer kommer på besøk 4. september.