MS-Lillehammer 3-4 sd

(0-0, 1-2, 2-1, 0-1)

Oppdatert: (04.9.2018)

I vår forrige treningskamp mot Lillehammer vant vi på straffer, og også denne gangen skulle det bli et jevnt og spennende oppgjør. Første periode endte målløst. MS hadde bra trøkk mot slutten av denne perioden, men en sen utvisning og en til tidlig i andre periode fikk oss litt ut av stilen. Gjestene tok ledelsen under den andre utvisningen, og drøye fire minutter ut i midtperioden doblet de til 2-0. MS strevde lenge med å få hull på Bengtsberg i Lillehammers mål, men da det først lyktes kom det på spektakulært vis. Amerikanerne Evan Allen, Mike McNicholas og en flyvende Sam Coatta leverte en praktscoring det antagelig blir vanskelig å kopiere denne sesongen.

Mot slutten av perioden presset vi på for en utligning, men Bengtsberg holdt unna. Og da gjestene igjen doblet sin ledelse i overtall  tidlig i tredje periode så det vanskelig ut. Men MS leverte en frisk sluttspurt, ni minutter før full tid fikk Michael Stenersen pirket pucken over mållinjen i spill 5 mot 3. I sluttminuttet av ordinær spilletid var MS i undertall, men da Evan Allen fikk tid til å sikte med 21 sekunder igjen satt endelig utligningsmålet. Dermed gikk også denne kampen til forlengning, men her ble det Lillehammer som til slutt kontret inn det avgjørende målet etter snaue halvannet minutt.

Dette ble igjen en litt rotete kamp, der prestasjonene varierte fra det ganske stusselige til det mer ekstraordinære. Resultatmessig kommer vi oss greit ut av to jevne kamper mot NM-finalistene fra vårens sluttspill, men spillemessig har vi fortsatt en del å jobbe med. På torsdag spilles generalprøven mot VIF i Furuset Forum, før seriestart i Stavanger neste uke.