MS-Sparta 2-4

(2-2, 0-1, 0-1)

Oppdatert: (25.10.2018)

MS har slitt med å være på fra start i kampene, og da Sparta tok en tidlig ledelse i kveldens kamp så det ut til å gå samme veien. Men denne gangen svarte vi raskt, da Magnus Brekke Henriksen dyttet en løs puck over mållinjen etter et skudd fra Christer Simonsen. Midtveis i perioden måtte Sparta ty til ulovlige metoder for å stoppe Mike McNicholas, og i det påfølgende overtallet fyrte Christer Simonsen løs et nytt godt skudd som ble styrt inn av Joachim E Hermansen. MS er ikke godt vant når det gjelder å lede kamper om dagen, og gleden varte ikke lenge i kveld heller. Snaue tre minutter senere var det gjestenes tur til å få uttelling i power play. MS misbrukte også et straffeslag i denne perioden, som dermed endte 2-2.

I de fleste av kampene denne høsten har vi kommet under tidlig og blitt nødt til å jage reduseringer, men denne gangen brukte gjestene tid på å ta føringen tilbake. Sent i midtperioden pådro vi oss to utvisninger som ble kostbare da Sparta tok ledelsen tre minutter før pause. Da sarpingene doblet fem minutter ut i tredje periode begynte håpet om poeng igjen å svinne hen. Forskjellen på lagene kom for alvor til syne da MS fikk samme mulighet som Sparta med spill 5 mot 3, men uten noen nettkjenning. Mot slutten av kampen tok vi ut målvakten, men fortsatt uten hell. Selv om vi var litt nærmere poeng i denne kampen enn mot Frisk for to dager siden, mangler vi fortsatt det lille ekstra.

Tross en lang periode med motgang holder vi fortsatt den siste sluttspillplassen med knapp margin før vi på mandag setter kursen mot Gjøvik. Vi håper mange tar turen opp for å støtte oss når vi spiller vår neste hjemmekamp mot Storhamar i Fjellhallen.