MS-Stjernen 5-3

(2-0, 2-0, 1-3)

Oppdatert: (04.11.2018)

Etter borteseieren mot Stavanger tidligere i uken hadde MS muligheten til å komme opp i ryggen på Stjernen med en ny seier i kveld. At mye sto på spill så man tydelig på gutta i den første perioden, hvor innsatsviljen lå på et nivå vi har sett litt for sjelden denne høsten. Seieren mot Oilers så ut til å ha gitt laget fornyet selvtillit, og det var helt fortjent da Christer Simonsen sendte MS i føringen i overtall etter drøye sju minutters spill. Fem minutter senere doblet vi ledelsen da Steffen Ratejczak elegant rundet målvakten etter flott forarbeid av Joachim E Hermansen.

I andre periode startet vi i undertall, og det skulle vise seg å bli årets nyttigste utvisning for de grønnkledte. Først kontret Mathias Trygg inn 3-0 etter fint samspill med Steffen Ratejczak. Deretter vant Joachim Hermansen igjen en duell ved vantet og spilte frem Ratejczak som la på til 4-0. To scoringer i samme undertall er sjelden kost, og MS hadde fått en drømmestart på den andre perioden. Stjernen fikk flere overtallsmuligheter utover i perioden, men uten å overliste Kris Joyce og MS-forsvaret.

Først nesten ni minutter ut i tredje periode fikk Stjernen inn en puck, men MS svarte raskt da Joachim E Hermansen satte inn sin første scoring for kvelden etter tre assister tidligere i kampen. Mot slutten  så MS ut til å ha gjort sitt, og slapp til et par kanskje litt for enkle reduseringer. Den siste kom med kun 51 sekunder igjen på klokka, og gutta kontrollerte dette greit inn selv om man kanskje skrudde av bryteren noen få minutter for tidlig. Med denne seieren er vi kun to poeng bak Stjernen, mens vi får en liten luke på fire poeng ned til Ringerike.

Det er ingen tvil om at vi kan gå inn i pausen litt lysere til sinns etter å ha vunnet de to siste kampene. Vi starter opp igjen 15. november med bortekamp mot VIF og håper på fortsatt god støtte fra tribunen i den kampen.