Ringerike-MS 2-4

(0-2, 1-1, 1-1)

Oppdatert: (18.11.2018)

Ved forrige besøk i Ringerikes hjemmearena måtte MS gå målløse av banen,noe  som igjen betyr at vi ikke hadde scoret i denne hallen siden 2013. I dag sto nye viktige poeng på spill, og endelig fikk MS uttelling igjen. I første periode scoret vi to ganger i power play, Joachim E Hermansen satte inn det første, og assisterte da Christer Simonsen scoret det andre. Mats Henriksen noterte seg for to assist i denne perioden. Vi var flinke til å sperre sikten for hjemmelagets målvakt i disse overtallene, det ga uttelling.

Snaue fem minutter ut i andre periode la Pontus Finstad hardt press på en Ringerikespiller som mistet både konsentrasjonen og pucken, og Joachim L Hermansen kunne legge på til 3-0 for MS. Midtveis i kampen reduserte hjemmelaget i overtall, mens i periodens sluttminutter var det MS som fikk flere muligheter med en og to mann mer på isen uten å kopiere effektiviteten fra første periode.

Kampen vippet frem til Steffen Ratejczak satte det befriende fjerde målet halveis i tredje periode, assistert av PK Person. Steffen måtte senere i perioden ta seg en tur inn i motstandernes spillerboks etter å ha blitt taklet over vantet, heldigvis fikk vi ham med oss ut derfra og hjem igjen. En viss nerve ble det igjen da vertene reduserte med 4.16 igjen på klokka, men det var så nær vertene kom i kveld. Dette ble en ordentlig sliteseier uten det store finspillet, men vi er effektive innledningsvis og rir av noen avgjørende situasjoner der Ringerike kunne spilt seg inn i kampen igjen.

Med denne seieren får vi et lite pusterom med sju poeng ned til Ringerike, mens avstanden opp til Stjernen er tilbake på kun to poeng. Vi har vunnet nøkkelkampene og allerede tatt flere poeng i den tredje runden enn i de to første til sammen. På tirsdag får vi besøk av Lillehammer, som vi har spilt jevne kamper mot tidligere både i treningskampene og seriespillet. Vi håper på et nytt godt resultat denne gangen, mot et lag som er høyt oppe etter seieren mot Storhamar i helgen.