Sparta-MS 1-0

(0-0, 1-0, 0-0)

Oppdatert: (27.11.2018)

MS har likt seg godt i Sparta Amfi de siste par sesongene, og det ble en jevnspilt forestilling i kveld også. Begge lag hadde sine muligheter i den første perioden uten å få pucken over mållinjen, men hjemmelaget var nærmest en nettkjenning. Først nesten 16 minutter ut i andre periode tok sarpingene ledelsen i kampen. MS har hatt en tendens i enkelte kamper til å miste litt gnisten når baklengsmålet først kommer, men dette så ikke ut til å være tilfelle i kveld.

Gutta fortsatte å tette godt igjen bakover og Kris Joyce stoppet 36 skudd totalt. Laget produserte også brukbart med målsjanser i tredje periode, men scoringen kom aldri i denne kampen heller. MS gjorde mye riktig tross det knepne nederlaget, men om man må holde nullen for å ta poeng har man selvsagt et problem. Likevel en oppmuntrende innsats i kveld, selv om vi igjen manglet det lille ekstra fremover på banen.

Neste utfordring for laget blir ikke mindre på søndag, når Storhamar kommer på besøk til Manglerud for første gang denne sesongen. De blågule vant forøvrig 1-0 over VIF på en meget målfattig tirsdag i Get-ligaen.