MS-Oilers 3-5

(2-2, 0-2, 1-1)

Oppdatert: (04.12.2018)

Etter seieren mot Storhamar på søndag var MS lystne på en ny serielederskalp i dag, og det begynte bra. Allerede etter tre og et halvt minutt kom vi gjennom på en kontring, og Steffen Ratejczak spilte frem Sam Coatta som klistret pucken helt opp i krysset. Fem minutter senere ble det balanse i regnskapet da det ble mye trafikk foran Kris Joyce. MS ble liggende en del bakpå i denne perioden, spesielt i undertall, men var også livsfarlige de gangene de stormet fremover. Etter drøye kvarteret sendte Sander Boroczky laget sitt i ledelsen igjen etter nydelig samspill med Per Kristian Person. Under minuttet senere slet vi med å rydde unna rundt Joyce, og gjestene utlignet til 2-2 som ble pauseresultatet.

I andre periode kom vi dårlig i gang da vi rotet oss bort i vårt første overtall og lot Stavanger ta ledelsen i kampen. Seks minutter ut i perioden slet vi igjen med å rydde unna rundt målvakt, og serielederen doblet forspranget. Midtperioden ødela mye for oss i kveld, i tillegg til en del slurv defensivt klarte vi ikke følge opp effektiviteten fra første periode. Men midtveis i tredje periode ble håpet tent på nytt. Sander Borocky scoret reduseringsmålet etter om mulig enda vakrere samspill med PK Person enn forrige gang. Sammen med Fredrik Hagberg Jørgensen utgjorde de en brennhet rekke i dag, og fortsetter de på denne måten kan måltørken bli en saga blott i fremtiden. Dessverre sliter vi litt med å både score mål og samtidig henge sammen defensivt.

Men også den nye serielederen fikk kamp til døra, og først da vi mistet pucken med målvakten ute drøye minuttet før slutt ble kampen punktert. Dette ble tidvis en meget underholdende tv-kamp, og vi hadde også godt besøk i hallen av mange som trakk inn i "varmen" i ishallen etter en vellykket fakkelmarkering i forkant. Før kampen overleverte MS sjekken for innsamlede midler til kreftsaken, så det ble en på mange måter fin kveld tross et knepent nederlag. Nå har vi spillefri frem til søndag, da vi spiller en meget viktig bortekamp mot Stjernen.