Stjernen-MS 6-2

(3-1, 1-1, 2-0)

Oppdatert: (17.2.2019)

MS kunne sikret seg viktige poeng i kampen om sjuendeplassen, men det ble tidlig klart at det ikke var vår kveld i Stjernehallen. Allerede tidlig svidde MS av et par store målsjanser, mens Stjernen scoret på sin første. De doblet så ledelsen i overtall da Steffen Ratejczak i tillegg hadde mistet kølla. Deretter oppsto en litt merkelig situasjon da to Stjernenspillere sto igjen og låste Marius Johansen og lot resten av MS kontre med scoring av Sam Coatta som resultat.

Men i periodens sluttminutter fikk hjemmelaget sitt tredje overtall i kampen, og økte ledelsen kun fem sekunder før pause. MS måtte vente nesten halve kampen på sitt første hele overtall, men dette resulterte bare i at Stjernen økte ledelsen igjen på en kontring. Like etter at Stjernen ble fulltallige klinket Sam Coatta inn en fulltreffer fra skrå vinkel, og det var fortsatt en viss spenning i kampen foran den tredje perioden. Men fem minutter ut i siste periode var igjen vertene foran med tre, og MS manglet den energien de trengte for å slå tilbake. Sam Coatta kunne scoret sitt tredje mål på straffeslag, men det lyktes ikke.

Isteden la de rødkledte på til 6-2, og Kris Joyce overlot buret til Mikkel Wik. Flere scoringer ble det ikke i en kamp der mye fungerte under pari. Både overtall og undertall var et stykke unna nivået vi trenger, og vi sløste med sjansene samtidig som vi slapp til alt for mye bakover. Stjernen vant etter hvert fortjent, og er oppe i ryggen på oss kun ett poeng bak med en kamp mer spilt. Allerede på tirsdag får vi besøk av Ringerike, og spillet må heves betraktelig om det skal bli seier i den kampen. Alle oppgjørene mot laget fra Hønefoss har vært jevnspilte, så vi trenger din støtte fra tribunen i jakten på nye poeng.