MS-VIF 0-4

(0-2, 0-0, 0-2)

Oppdatert: (24.2.2019)

MS har kun sjuendeplassen igjen å spille for, mens VIF kjemper videre om seriegullet. I første periode scoret gjestene effektivt på sine to overtall, mens MS ikke satte motstanderne på alt for mange prøver etter en bom alene mot Steffen Søberg tidlig i kampen. I andre periode tettet vi bedre igjen bakover, med solid defensiv jobbing fra mange av våre spillere. Vi klarte å nøytralisere serielederens solide førsterekke godt i denne perioden, men fremover var vi fortsatt litt for tannløse.

Drøye tolv minutter ut i tredje periode scoret bortelaget sitt tredje overtallsmål for kvelden, og like etterpå fastsatte de sluttresultatet til 0-4 med sin eneste scoring med like mange spillere på isen. Selv om vi gjorde en solid forsvarsjobb i spill 5 mot 5, skapte vi for lite fremover til å lage noen virkelig spenning i denne kampen. Søberg stoppet totalt 18 skudd, og måtte sjelden anstrenge seg veldig for å holde nullen. Dermed endte det med vårt sjette strake nederlag mot naboen i årets seriespill. Men siden både Oilers og Storhamar vant sine kamper i denne runden, slapp vi å bli vitne til gullfesten.

Stjernen både ledet med to og lå under med to mot Ringerike, men etter en sluttspurt vant de den kampen i spilleforlengelse. MS er dermed foran kun på innbyrdes med tre kamper igjen å spille for begge lagene. Om en drøy uke vet vi om vi forsvarer sjuendeplassen, og ikke minst hvem som velger oss i kvartfinalene. Neste uke spiller vi bortekamp mot Frisk på torsdag, fulgt av bamsekampen hjemme mot Sparta neste søndag.