Frisk-MS 4-2

(1-0, 2-1, 1-1)

Oppdatert: (28.2.2019)

MS skapte mest i dagens førsteperiode i Askerhallen, men hjemmelaget scoret periodens eneste mål i power play. I begynnelsen av andre periode doblet de sin ledelse, før Pontus Finstad klarte å overliste Dahlberg noen få sekunder senere. Etter dette hadde vi to store muligheter til å utligne, men dessverre ble det igjen gjestene som kom til ny nettkjenning.

Midtveis i tredje periode hadde vi på nytt et bra trykk mot Dahlberg, men svensken var igjen i det vanskelige hjørnet. Og da Frisk kontret inn 4-1 alene mot Joyce var kampen i realiteten punktert. MS jobbet likevel videre til fløyta gikk, og med i overkant av minuttet igjen lurte Pontus Finstad en ny puck bak Dahlberg. Denne pucken forsvant raskt ut igjen, men etter en rask kikk på målkamera ble scoringen godkjent.

Med to serierunder igjen er vi fortsatt foran Stjernen på innbyrdes oppgjør. På søndag er det klart for seriespillets siste hjemmekamp, denne gangen mot Sparta. Dette blir vår alle første bamsekamp, i samarbeid med hockey mot kreft. Bamsene som samles inn går til barneavdelingen på Rikshospitalet, så denne gangen er det enda større grunn enn vanlig til å møte opp for å  støtte både laget vårt og en veldig god sak.