VIF-MS 5-1

(0-0, 2-0, 3-1)

Oppdatert: (07.3.2019)

MS tapte seks strake mot VIF i årets seriespill, og kun i en av kampene var vi egentlig i nærheten av å ta med oss poeng. Det er derfor en tøff oppgave som venter oss i kvartfinalene. Kveldens første periode kom vi likevel gjennom på godkjent vis. Vi tettet godt igjen bakover, og spilte blant annet meget bra i halvannet minutt med to mann mindre på isen. Noen sporadiske målsjanser fikk vi også, men denne perioden endte målløst.

I andre periode fikk vi en tung start da vertenes Tobias Lindström scoret to tidlige mål. Vi kom mer bakpå i denne perioden, men Kris Joyce holdt oss inne i kampen med flere gode redninger. Vi skapte ellers lite i motsatt ende av banen, vår største mulighet var et stolpetreff fra Sam Coatta. Tidlig i tredje periode punkterte hjemmelaget kampen, og midtveis i perioden la de på til 4-0 etter at MS hadde hatt en av sine beste målsjanser i undertall.

Drøye kvarteret ut i tredje periode kom endelig vår første scoring i sluttspillet. Kevin Berg og Joachim Lunde Hermansen utnyttet i samarbeid litt slurv bakerst hos VIF og Steffen Søberg måtte endelig kapitulere. Tre minutter før full tid fastsatte seriemesterne sluttresultatet til 5-1, og ved fire av hjemmelagets fem scoringer var tidligere MS-spillere involvert. Det viser litt av utfordringen vi har som en klubb med lite økonomiske ressurser. På lørdag spiller vi vår første hjemmekamp i sluttspillet, og vi håper på godt fremmøte til den kampen.

Alle kveldens tre øvrige kvartfinaler gikk forøvrig til spilleforlengelse, og forhåpentligvis klarer vi også å oppnå jevnere kamper og bedre resultater i de kommende kampene.