VIF-MS 6-2

(0-0, 4-0, 2-2)

Oppdatert: (15.3.2019)

MS måtte vinne kveldens kvartfinale borte mot Vålerenga for å bli med videre, og den første perioden ble jevnspilt og målløs. Tidlig i den andre perioden tok VIF ledelsen, og da de doblet den drøyt halveis ut i kampen begynte ting å gå i oppløsning hos MS. Man begynte vel å innse at denne sesongen gikk mot slutten, og innen perioden var omme sto det 4-0 på tavla. Vålerenga satte to pucker til i tredje periode, og det så ut til å gå mot en nedslående avslutning på sesongen for våre fremmøtte supportere. Men i periodens siste halvdel løftet vi oss og scoret to mål etter godt overtallsspill. Christer Simonsen og Magnus Brekke Henriksen signerte våre siste mål denne sesongen, og lettet stemningen litt blant den trofaste gjengen på tribunen.

Årets sesong ble kanskje litt annerledes enn vi så for oss da den startet, skadene hjemsøkte oss tidlig og flere spillere ble sendt hjem. Vi klarte likevel å forsvare sjuendeplassen fra i fjor, og tok også med oss en seier fra kvartfinaleserien selv om vi ellers var langt unna noe avansement. Med unntak av den ene kampen var seriemesterne for gode for oss. Vi tar likevel med oss mye positivt fra denne sesongen, først og fremst det at flere av våre egne lovende talenter har stått frem og utviklet seg stort. Dette håper vi vil være en fordel for oss inn i den neste sesongen.

Vi håper å se våre spillere, supportere og venner igjen til høsten, og oppfordrer også til å følge våre yngre lag med kommende a-lagshelter videre i sesongen.