MS-Osby 3-4 (1-1) (2-3) (0-0)

Nytt knepent tap for MS mot svenske Osby.

Ved LS
Oppdatert: (03.9.2005)

Kveldens gjester spiller denne sesongen i svensk 1. divisjon, avdeling F. Kampen ble en relativt jevn affære, men det var MS som kom best i gang. Fire og et halvt minutt ut i første periode sto Jonny Fjeldstad godt plassert foran kassa, og satte inn ledermålet fra kloss hold. Få sekunder senere kvitterte gjestene da de gikk kjøkkenveien og lurte MS-backene og Anders Ganer. Flere mål ble det ikke i denne perioden, selv om MS vant skuddene med 11-5.

Også i andre periode åpnet MS friskest. Laget kom igjen i føringen da Patrik Molberg fyrte av fra blå. Pucken snek seg inn helt inne ved stolperota. Ny kvittering ble det da gjestene sendte ivei et skudd fra blå etter seks og et halvt minutt. Halveis i kampen svarte MS nok en gang, Pål Skogli kom alene og lurte pucken under målvakten. Derfra og ut var det dårlig flyt i spillet hos MS. Det ble mye feilpasninger og gruff, og mange utvisninger. Gjestene kontret inn to mål før perioden var slutt, og i en lite severdig tredje periode ble det ingen scoringer.

Allerede i morgen skal gutta ut i ny kamp mot Grüner. Et lag som slo MS to ganger i treningskampene i fjor, og som sikkert er sultne på en ny skalp.