Kongsvinger-MS 1-2 (1-2) (0-0) (0-0)

Et ineffektivt MS-lag reddet begge poengene mot Kongsvinger.

Oppdatert: (28.9.2004)

Kampen ble nærmere en time forsinket pga problemer med ismaskinen, som igjen skapte store hull i isen. Men etter hvert kom man da i gang, og MS fikk en fin start på kampen. Kongsvinger var på etterskudd fra start, og pådro seg flere tidlige utvisninger. MS etablerte seg raskt i overtall, og Stian Einbu feide inn 1-0 før to minutter var spilt. Etter dette fikk hjemmelagets keeper spille seg varm, men etter snaue 11 minutter gikk Einbu kjøkkenveien og serverte pucken til Martin Røymark foran kassa. Han la på til 2-0 for MS, og dette skulle pussig nok vise seg å bli den avgjørende scoringen da regnskapet ble gjort opp. For bare noen sekunder senere kom det som skulle bli kveldens siste scoring. Kongsvinger sendte i vei en puck som skled inn bak en uheldig Bjørn Opperud. En scoring av det billige slaget, men det er ikke lett for Opperud å få skudd mot seg når han blir stående uvirksom i store deler av kampen.

Hjemmelagets keeper "Chirre" Eriksson ble på sin side kampens store spiller, han reddet 36 av 38 skudd. Nå skal det også sies at han ga retur på de fleste av redningene, og disse burde MS vært flinkere til å plukke opp. Laget sliter fortsatt i avslutningsfasen, og en rekke 100%-sjanser ble misbrukt i løpet av kampen. Ettersom den ene målsjansen etter den andre ble sløst vekk, ble sluttminuttene mer spennende enn strengt tatt nødvendig. Kongsvinger fyrte bare av 12 skudd totalt i kampen, likevel lå det en utligning i luften på tampen. Bjørn Opperud fikk en smell i siste periode, men fullførte kampen uten flere baklengs til tross for at han senere måtte kjøres på legevakten.

Kongsvinger drøyde lenge med å ta ut sin målvakt på slutten, siden MS for en gangs skyld vant de fleste droppene. Dermed ble det vanskelig for hjemmelaget å etablere seg i sonen. Det hele ebbet ut på 2-1, og dermed  slapp MS med skrekken i en kamp de burde ha avgjort alt i første periode.