Comet-MS 5-1 (1-1) (0-0) (4-0)

MS holdt i to perioder mot eliteserielaget fra Halden.

Oppdatert: (08.9.2004)

Mye har skjedd siden Comet snappet eliteserieplassen fra MS i vår. Den gangen var det hårfine marginer som skilte lagene. Comet er det eneste eliteserielaget blant MS sine motstandere i treningskampene, og er blant annet styrket med de tidligere MS-spillerne Jens Näslund og Benny Rönnelow. Denne gangen måtte laget fra svenskegrensen regnes som klare favoritter. Comet ble da også hakket for sterke for MS i kveld, og sikret til slutt seieren etter 4-0 i siste periode.

Vi har fått rapport fra Rune Molberg:

Det tette programmet med to kamper og reise i helgen, trening mandag og reise - kamp på tirsdag satt i kroppen. Vi holdt i to perioder, så var det slutt. På disse tre kampene har vi fått 24 min, 20 min og i går 22 min utvisninger, det er mye og tungt. Selv om jeg skal avstå for å kommentere dommerne videre, kun en episode fra igår.

En av våre spillere blir taklet, ligger på isen og blør fra munnen. Dommeren blåser ikke, vi blir opprørt og sier i fra. Svaret fra dommer er:" Jeg blåser ikke før deres lag har pucken", vi påpeker hvor dumt dette er og får lagstraff. I ytterste konskvens vil dette si at en spiller kan ligge alvorlig skadet på isen og dommeren blåser ikke, fordi vi ikke har pucken. Ærlig talt kjære dommer(e) det er viktigere å få en skadet spiller behandlet enn hvem som har pucken!

Til kampen:
Som sagt vi slet, og hadde et fryktelig dårlig overtallspill, fasit 0 - 1. Her bør vi starte med blanke ark og evt gi andre spillere sjansen, vi har to power-oppsett til hver kamp og det fungerte ikke igår.