Grums-MS 7-2

Den første kampen i Sverige i helgen endte med tap.

Oppdatert: (06.9.2004)

Bjørn Opperud har som kjent vært skadet, men fikk starte denne kampen. Han fikk ingen god start, og måtte kaste inn håndkleet på 0-5 etter første periode. Inn kom Anders Ganer. MS spilte med 3 backpar, hvor juniorbackparet Christoffer Heiberg og Patrik Molberg var eneste paret som ikke hadde negativ statistikk. Det ble benyttet 4 rekker, hvor rekka med Håkon Stensbak, Rune Sundeng og Morten Ytterdahl var den eneste uten  negativ statistikk. Vi vet at norske lag i Sverige ofte får dommerne mot seg, dette var ikke noe unntak, MS 24 minutter, Grums 8 minutter.

Pluss til Christoffer Heiberg og Patrik Molberg på backsiden, pluss til Håkon Stensbak og Lars Erik Forsberg som spilte på alle utvisninger uten å være på isen ved baklengs. Anders Ganer spilte stabilt da han kom inn, men ble desverre skadet i hånda. MS sine mål ble scoret av Håkon Stensbak, pass Morten Ytterdahl, og Lasse Fjeldstad, pass Lars Erik Forsberg.

Trener Rune Molberg oppsummerer kampen slik; en periode som juniorlag og to som seniorlag, vi er på vei!