Lillehammer-MS 5-2 (0-0) (2-1) (3-1)

Det ble nok et bortetap for MS mot Lillehammer i kveldens kamp.

Oppdatert: (13.1.2004)

Første periode endte målløst, etter at Bjørn Opperud fikk en god start på kampen. I starten av andre periode sendte Marius Andersen MS i ledelsen, og seg selv til topps på poenglista i MS. Denne ledelsen holdt til snaut halvspilt kamp, men så kom hjemmelaget foran etter to kjappe scoringer. Etter dette valgte MS-ledelsen å roe det hele med en time out. Flere scoringer ble det ikke i denne perioden, selv om MS vant skuddene med 13-10.

To og et halvt minutt ut i siste periode scoret så Martin Røymark utligningsmålet. Men Adam var ikke lenge i Paradis, og minuttet senere var LIK foran igjen. Denne gangen for godt. Snaut halveis i siste periode kunne Lillehammer legge på til 4-2 i spill fem mot tre. MS gjorde et siste forsøk i spill seks mot fire, men LIK svarte med å sette pucken i det tomme målet. I sluttminuttene skjedde det ikke så mye bortsett fra på utvisningsfronten, og MS måtte igjen gå poengløse fra en bortekamp.