MS-VIF 0-7 (0-1) (0-4) (0-2)

Serielederne ble et par hakk for sterke for MS, som måtte gå målløse av banen denne kvelden.

Oppdatert: (27.11.2003)

Etter et par oppmuntrende kamper fra MS sin side, kom laget ned på jorden igjen i kveld. Men starten på kampen var slett ikke verst. Gutta kjempet godt i forsvar, og Bjørn Opperud fortsatte sitt gode spill mellom stengene. Først etter 16.05 måtte han kapitulere, da gjestenes Magne Karlstad pirket inn en retur. Fremover på banen var det heller tynt for MS i denne perioden. Den største sjansen kom i sluttminuttet, da Mathis Olimb spilte Mathias Trygg alene gjennom mot keeper. Dessverre fikk ikke Mathias noen fres over avslutningen, og første periode endte 0-1.

I andre periode tok gjestene grep om kampen, og begynte for første gang i kveld å ligne på en serieleder. Noen feil i MS-forsvaret ble effektivt utnyttet av Joakim Backlund, som satte to pucker inn fra skrått hold på Opperuds snappside. Også Patric Englund befant seg i denne posisjonen da han la på til 4-0 for serielederen. Og drøye to minutter før pause var Joakim Backlund på farten igjen, han misset alene med Opperud, men fikk lagt pucken videre til Magne Karlstad. Han lot seg ikke be to ganger, og ekspederte pucken sikkert i mål. Med andre ord en aldri så liten sprekk for MS i denne perioden.

Siste periode ble et eneste langt gjesp. Gjestene scoret ytterligere to ganger, mens et slitent MS-lag virket mest interessert i å lempe pucken til icing i denne perioden. Selv de vanlige antydningene til slåssing som vi ofte ser mellom VIF og MS, ebbet ut i ingenting. Det eneste tilløpet til dramatikk kom etter kampen, da Magne Karlstad stakk av med Martin Røymarks premiepose fra People på Manglerud Senter. Det klart mest underholdende øyeblikket den siste halvtimen i kveld, og det sier vel det meste om avslutningen av kampen.

Skudd i kveldens kamp: 19-36

Martin Røymark fikk (etter mye om og men) bestemannspremien hos MS.