Stavanger-MS 4-3 (4-2) (0-0) (0-1)

Etter 0-10 i forrige møte, gikk MS på et knepent nederlag i Stavanger i kveld.

Oppdatert: (30.10.2003)

Da MS tok imot Stavanger Oilers til sesongens første hjemmekamp, vant gjestene hele 10-0. I gjenvisitten i Siddishallen ble det langt jevnere, i hvert fall i målprotokollen.

Første periode ble et målkalas. Mathis Olimb åpnet ballet med første scoring etter 1.45. Kort tid etter ble Kim Ceesay utvist, og hjemmelaget kunne ordne balanse i regnskapet i overtall. Etter snaue tolv minutters spill var det Lars Erik Forsbergs tur til å bivåne et baklengsmål fra utvisningsboksen. Atter en gang kostet utvisninger MS dyrt. Oilers pepret Espen Steen med hele 23 skudd i den første perioden, men det var MS som fant veien til nettmaskene etter drøye kvarteret, ved Klas Aarlid. Mot slutten av perioden fikk imidlertid gutta fra oljebyen uttelling to ganger, og kunne gå til pause med ledelse 4-2.

Midtperioden ble målløs, tross 19-4 i skudd til hjemmelaget. Drøye tolv minutter ut i tredje periode tente Axel Grusell håpet for MS med sin redusering til 3-4. I denne perioden var det MS sin tur til å produsere skudd på mål, 17 i tallet. Dessverre ble det med den ene scoringen i perioden, og MS gikk dermed på et knepent nederlag. Bittert for gutta å tape med knappest mulig margin, selv om det resultatmessig er en monumental fremgang fra forrige møte med Stavanger.

Skudd i kveldens kamp: 51-30