Lillehammer- MS 8-4 (3-1) (3-2) (2-1)

Det ble tap for MS også i den andre bonusrunden mot Lillehammer.

Oppdatert: (28.10.2003)

MS kom under i målprotokollen allerede etter snaue tre minutter. Like etter pådro laget seg en utvisning, men Stian Einbu tente nytt håp med en scoring i undertall. Det skulle likevel lykkes Lillehammer å utnytte overtallsspillet, etter fem og et halvt minutt var vertene igjen i føringen. Nettopp utvisninger skulle komme til å koste MS dyrt i denne kampen.

Gutta spilte seg etter hvert til en del målsjanser, men det var hjemmelaget som noterte seg for også det neste målet. Med 3-1 til pause var det viktig for MS å få det første målet i andre periode. Og snaut halveis i kampen var det MS sin tur til å utnytte overtall. Klas Aarlid styrte inn redusering til 2-3, og MS var igjen med i kampen. Men gleden skulle bli kortvarig. To MS-utvisninger gav to kjappe scoringer til Lillehammer. Og da MS rotet det til for seg i overtall kunne vertene også legge på til 6-2, og kampen var punktert.

Marius Andersen reduserte til 3-6 før pause, men i starten av den tredje perioden viste Lillehammer seg nok en gang effektive i overtall. 7-3 ble etter hvert til 8-3, før Kim Ceesay kunne sette inn kveldens siste scoring. Den ble dessverre et rent trøstemål for MS. Nok en gang fikk vi oppleve jevn skuddstatistikk i en kamp (27-27), men det hjelper lite når motstanderne er dobbelt så effektive. MS må innse at de for tiden er det svakeste laget i eliteserien. Men det bor mye talent i laget, og oppgaven fremover blir å utvikle dette videre. Og det er fortsatt mange poeng igjen å spille om.