MS-Lillehammer 2-4 (1-0) (1-1) (0-3)

MS er tilbake i bunnen av tabellen. Etter en bra start i søndagens kamp, gikk rullgardina ned for våre helter i grønt.

Oppdatert: (26.10.2003)

Vi fikk ikke se noe stort spill av noen av lagene i første periode, men MS sto frem som det minst dårlige laget i de første 20 minuttene. Gutta var flinke til å snu spillet raskt, og gjestene fikk til minimalt med etablert angrepsspill. Periodens eneste mål ble feid inn av Lars Erik Forsberg etter  9.25, etter forarbeid av Axel Grusell og Marius Andersen.

MS fortsatte å føre kampen i første halvdel av andre periode. Allerede etter 2.28 kunne Stian Einbu sette inn 2-0, etter bra forarbeid av Kim Frydenberg. MS hadde også et par store sjanser til å øke sin ledelse, den største da Erik Wallace misset mot nesten tomt mål. Isteden var det duket for redusering etter 11.29. MS hadde nettopp kjempet seg ut av et undertall, og Klas Aarlid kom rett fra utvisningsboksen og alene mot keeper. Han ble stygt taklet, og på kontringen kunne Lillehammer sette inn reduseringsmålet. Utover i perioden bidro flere MS-utvisninger til at Lillehammer kom inn i kampen igjen. MS spilte først 3 mot 5, senere et langt bytt i 4 mot 5 hvor Mathis Olimb i tillegg hadde mistet kølla. Men MS-gutta kjempet seg gjennom resten av perioden uten flere baklengsmål.

Lillehammer hadde færre spillere til rådighet enn MS i dagens kamp, men det var likevel MS som virket mest slitne i siste periode. Gutta kjempet lenge godt i forsvar, men fremover på banen ble det produsert lite. Vi ble stående med en dårlig følelse etter hvert som kampen utviklet seg, og med drøye fem minutter igjen av perioden kom utligningen. Og mindre enn to minutter senere var gjestene i ledelsen for første gang, etter misforståelser mellom forsvar og keeper hos MS. I sluttminuttet tok MS ut sin keeper i et overtall, og presset 6 mot 4. Men det gikk som det ofte går, gjestene kunne sette pucken i det åpne målet. Dermed gikk MS poengløse fra denne kampen, hvor de lenge hadde ligget an til tre poeng.

Med dette tapet er det MS som har presset på seg foran morgendagens returoppgjør. Med nytt tap der blir det en luke opp til Lillehammer. Etter en noe uinspirert avslutning av kveldens kamp, håper vi på langt friskere takter av MS i morgen.

Skudd i kveldens kamp: 23-30

Espen Steen ble kåret til kampens beste MS-spiller.