Sparta-MS 8-0 (3-0) (1-0) (4-0)

Etter noen brukbare kamper er MS igjen rammet av måltørke, og gikk på et nytt klart tap mot Sparta.

Oppdatert: (17.10.2003)

Også i denne kampen måtte MS tåle baklengs før fem minutter var spilt. Hjemmelaget Sparta kunne ta ledelsen etter 4.16, på et skudd Bjørn Opperud burde tatt. Sparta la på til 2-0 etter snaue sju minutter, ved den anledningen var Opperud dekket. Fra halvspilt periode og utover jevnet spillet seg noe ut, men etter drøye kvarteret kontret Benny Rönnelöw inn 3-0 etter en feilpasning av debutanten Mathis Olimb. Like før hadde forøvrig Sparta spilt med seks mann uten at dommeren blåste.

Sparta la på til 4-0 tidlig i andre periode, men i denne perioden spilte Bjørn Opperud seg etter hvert varm. Det ble med den ene scoringen tross 17 skudd fra Sparta mot Opperud. MS hadde også sine sjanser, blant annet misset Jon Rømoen alene med keeper Smångs. Kim Ceesay pådro seg 2+10 minutter utvisning i denne perioden, slik at rekkene måtte stokkes om.

Sparta scoret ytterligere fire ganger i siste periode, en periode som ellers ble preget av mye gruff og slåssing. Et større slagsmål i sluttminuttene resulterte i flere matchstraffer, for MS måtte etter hvert både Morten Ytterdahl, Kim Ceesay, Marius Andersen og Klas Aarlid forlate isen med liten disiplinærstraff. Sparta pådro seg også to små disiplinærstraffer i kampen, pluss en ren matchstraff på Bjarte Bjønnes. MS bør jobbe med disiplinen fremover, og unngå å la seg involvere i lignende episoder i fremtiden.

Førstkommende søndag er det duket for en ny knalltøff kamp, mot VIF på Jordal Amfi. Kamper mellom MS og VIF er vanligvis harde bataljer, og forløper sjelden uten slåsskamper. Dette bør være en bra anledning for MS til å vise at de kan spille disiplinert. Og ikke minst er det på tide å få fart på målproduksjonen igjen. Etter nabooppgjøret søndag venter hjemmekamp mot Storhamar tirsdag. Man må kanskje tro på mirakler om man skal forvente poeng i disse kampene, men vel så viktig blir det å innstille formtoppen til bonuskampene mot Lillehammer.

Skudd i kampen mot Sparta: 38-22