MS-Stjernen 0-6 (0-2) (0-4) (0-0)

Flaks var et fremmedord for MS da laget tapte 0-6, etter å ha misbrukt rekordmange målsjanser.

Ved LS
Oppdatert: (12.10.2003)

Som så ofte før fikk MS en dårlig start på kampen. Stjernen scoret alt for enkelt på to målsjanser, og MS kom bakpå fra første stund. Dette viser igjen hvor viktig det er å holde konsentrasjonen i de første minuttene. Men etter hvert som perioden ble eldre, jobbet MS seg inn i kampen igjen. Siste halvdel av perioden ble en bråte målsjanser skapt, men pucken ville ikke over streken. Stjernen kunne dermed gå til pause med en noe flatterende ledelse, 2-0.

I andre periode fortsatte MS å skape målsjanser på løpende bånd. Men skuddene gikk enten rett på en god Stjernenkeeper, hårfint utenfor eller i en av de tilsynelatende mange stolpene. Stjernen derimot, fortsatte å gjøre ting enkelt. Etter ytterligere to alt for billige scoringer til gjestene, valgte Espen Steen å forlate MS-målet til fordel for Endre Thoresen. Sistnevnte klarte seg bra, helt til pucken spratt via en uheldig Petter Skolla og i mål. Uflaksen ville ingen ende ta, og Stjernen satte også en puck til bak Thoresen før perioden var omme.

MS fortsatte å vise tæl og vilje også i den siste perioden. Etter innsatsen å dømme skulle man tro gutta jaget noe langt mer enn et trøstemål på slutten. MS fikk en del overtallsspill i denne perioden, etter mye stygt spill fra gjestene. Man skulle tro at en del av grisespillet som ble vist er helt unødvendig når man leder kampen 6-0. MS fortsatte å skyte stolpe ut, og måtte utrolig nok forlate banen uten å ha scoret mål. Dette til tross for at laget skapte de utroligste sjanser, og fyrte av 33 skudd i tillegg til mange styringer like over eller utenfor målet. Meget frustrerende for spillere og supportere, men det ville tross alt vært mer fortvilende om laget ikke hadde skapt noe. Og i kveld ble nok målsjanser skapt til å vinne ikke bare kveldens kamp, men også de 3 neste.

Om gjestene fra Stjernen skal vi ikke si så mye mer. Men vi må faktisk innom eventyrenes verden for å finne et passende uttrykk til å beskrive de rødkledtes innsats i kveld:

Grisen fløt på flesket, det var ingen sak for den...