Bergen-MS 3-2 (1-0) (1-1) (1-1)

For første gang denne sesongen var MS i nærheten av å ta poeng, men måtte til slutt se seg slått med ett fattig mål.

Oppdatert: (02.10.2003)

Hjemmelaget vant den første perioden 1-0, tross 8-4 i skudd i favør MS. Nok et eksempel på at MS-laget mangler gode avsluttere. I andre periode fikk MS en tidlig utligning ved Lars Erik Forsberg, men vertene var igjen i ledelse før siste pause. Også i den andre perioden vant MS skuddene 8-4.

Marius Andersen ga MS nytt håp med sin utligning drøye fire minutter ut i siste periode, men etter 14.04 av perioden satte hjemmelaget inn dødsstøtet med sin scoring til 3-2. MS tok time out i sluttminuttet, men forgjeves. Bittert for gutta å tape med ett mål, men dette resultatet er likevel et langt steg fremover for MS. For første gang i seriespillet har poeng vært innen rekkevidde.

Førstkommende søndag legger gutta igjen ut på langtur til et nytt tøft oppgjør på bortebane, denne gangen er TIK motstander i Trondheim.

Skudd: 14-25