MS 92 vant julecupen

MS gikk helt til topps i julecupen etter en dramatisk finale.

Oppdatert: (29.12.2006)

MS gikk greit gjennom innledende runder, med seire over Hasle/Løren, Sparta og Älvdalen. I semifinalen vant gutta 8-0 over Lørenskog. I finalen var det duket for et nytt møte med Älvdalen, og det skulle etter hvert utvikle seg til et spennende oppgjør. MS ledet tidlig 1-0 og 2-1, men konringsvillige gjester snudde etter hvert til 4-2. Det så ikke så lyst ut sett med grønne øyne før den siste perioden, men MS slo fryktelig tilbake og dominerte totalt det siste kvarteret. Med to nye scoringer ordnet gutta balanse i regnskapet, og på slutten av ordinær spilletid ble noen fete målsjanser sløst vekk.

Fem minutters forlengning endte målløst, og kampen gikk til straffeslag. Her avgjorde MS med scoring på den første straffen, Sondre Olden ble den eneste som fant nettmaskene på tre forsøk til hvert av lagene. Alt i alt en fortjent seier til MS etter en sterk avslutning på kampen.

I bronsefinalen vant Lørenskog over danske Hvidovre. MS 93 tapte til slutt knepent mot Sparta i kamp om sjuendeplassen.