Yngre junior vant første kamp i ny hall

Ellers blandede resultater for juniorlagene denne helgen.

Oppdatert: (06.12.2004)

Eldre junior gikk på et klart nederlag på Jordal Amfi lørdag, der ble fasiten 7-1 til hjemmelaget VIF. Yngre junior spilte 3-3 mot Storhamar på Hamar fredag, og søndag fikk laget besøk av Stjernen hjemme i Manglerudhallen.

MS ledet 2-0 etter første periode, og så ut til å ha bra kontroll på kampen. Men i andre periode kom Stjernen sterkere  tilbake, og ordnet balanse i regnskapet før den siste pausen. Midtveis i tredje periode satte MS inn det de fleste trodde var 3-2-målet, men dommeren valgte å ikke godkjenne scoringen. En ganske uforståelig avgjørelse sett fra tribunen, men situasjonen førte bare til at MS-gutta fikk blod på tann. Avgjørelsen kom snaue 7 minutter for full tid, da Aleksander Bern sendte MS i ledelse etter meget pent overtallsspill. Den underkjente scoringen i tredje periode så faktisk ut til å være det som ga MS den lille ekstra gutsen de trengte for å avgjøre kampen. Kanskje ble det litt i overkant mye guts, det brøt i hvert fall ut et større slagsmål mellom lagene etter kampen. Hvem som vant slåsskampen skal vi ikke bedømme, men nøyer oss med å konstatere at poengene ble igjen på Manglerud.