Full fart med team 95

Våre aller yngste iskrigere har vært i aksjon i Manglerudhallen.

Oppdatert: (06.3.2004)

Team 95 møtte Furuset, VIF, Grüner og Hasle/Løren til dyst i dagens kamper. Gutta på 95-laget spiller fortsatt på tvers av banen, men innsatsen som legges for dagen ligger ikke noe tilbake for det man ser i eldre klasser. Dette er først og fremst lek og moro, men vinnerinstinktet er likevel noe av det første som kommer på plass. I dag ble det både uavgjort, tap og seier for våre gutter, men det viktigste var nok at det ble seier 2-1 over Vålerenga.

Rammen rundt kampene er god, med mange ivrige foreldre på tribunen, og mye fristende bakverk i kiosken. Foreldrene er nok minst like ivrige som spillerne, og konkurransen mellom heiagjengene på tribunen er til tider heftig. Men her blir likevel alle lag hyllet etter kampens slutt, enten de har tapt eller vunnet.

Finn Pedersen er trener for MS95, og han er tydelig stolt av gutta sine. Også han bekrefter at dette er mer lek enn alvor. Blant annet får alle som ønsker å stå i mål prøve seg, noe som betyr at keeperplassen stort sett går på omgang blant de fleste på laget. Her er det kun lagets maskot som har fast plass i målet. Bredde er viktig på dette nivået. Men vi blir slett ikke forundret om det er fremtidige a-lagsstjerner blant disse gutta...