Furuset(2)-MS 1-6

MS kjørte over et toppet Furusetlag i Forum.

Oppdatert: (11.2.2009)

Furuset stilte med hele 16 GET-ligaspillere (1 keeper og 15 utespillere som også deltok i GET-ligaen i går) til dagens match. Hensikten var muligens å skaffe seg et psykologisk overtak på MS, men effekten ble trolig en ganske annen.  Å bruke så mange slitne GET-spillere med kamp i beina fra dagen før, viste seg tidlig å ikke være noe sjakktrekk fra Furuset sin side. MS var nemlig et strå hvassere allerede fra første dropp i kveld.

Tross flere store målsjanser i første periode ble Peter Andersens scoring i sluttminuttene periodens eneste. Tidlig i andre periode økte MS sin ledelse ved Pål Skogli, og da Maths Johansson kontret inn 3-0 i undertall like etterpå, ante det oss at det ville bli en morsom kveld for de grønne. MS økte sin ledelse til både 4 og 5-0 ved henholdsvis Marius Andersen og Erik Wallace, i en periode der Furuset hadde lite å by på. I tredje periode la MS på til 6-0 ved Joacim Sundelius, og først med fem minutter igjen på klokka fikk Furuset sitt trøstemål.

Å vinne 6-1 over et Furusetlag nesten identisk med førstelaget, er en meget sterk prestasjon av MS. Det vil naturlig nok gi visse forhåpninger om mulighetene i en eventuell kvalik. Men fortsatt er det et godt stykke arbeid som må gjøres for å komme til denne kvaliken. I de to neste kampene får MS muligheten til å revansjere seg mot andrelagene til Frisk og Lørenskog. Deretter venter dobbeltkamp borte mot Stavanger. Fire vanskelige kamper, som MS helst bør gå seirende ut av. Det er absolutt ingen umulighet for et MS-lag med få stjerner, men mye talent og arbeidsvilje.