Stavanger2-MS 1-5

MS vant den første skjebnekampen i Stavanger.

Oppdatert: (21.2.2009)

Stavanger Oilers har hatt det beste andrelaget denne sesongen, og MS virket noe preget av stundens alvor i åpningsminuttene av kveldens kamp. Nervene roet seg noe da Richard Resvoll sendte MS i føring etter 13.37. Snaue minuttet senere satte Peter Andersen inn 2-0 fra en mølje foran kassa. I begynnelsen av andre periode var det igjen Stavanger som var friskest i beina, men Lage Knutsen stoppet noen tidlige Oilersmuligheter. Da Axel Grusell scoret Manglerud Stars tredje mål for kvelden etter snaut halvspilt kamp, virket det hele punktert. En viss spenning ble det likevel da Oilers reduserte i sluttminuttet av perioden. Men i tredje og siste periode scoret MS to tidlige mål ved Jonas Djupvik og Marius Andersen, og derfra og ut hadde MS god kontroll på kampen.

Resultatmessig er 5-1 mot Stavanger mer enn godkjent. Men vertene var også farlig frempå i perioder, og mer enn gode nok til at morgendagens kamp fortsatt er åpen.