Ny finale for U17

U17 må ut i en tredje og avgjørende finalekamp mot Lillehammer.

Oppdatert: (22.3.2009)

MS tok første stikk mot Lillehammer i et målrikt finaleoppgjør i Kristins Hall. Lillehammer kom riktignok best i gang, og ledet 3-1 før fem minutter var spilt. MS slo imidlertid sterkt tilbake, og tidlig i andre periode var de grønne i føring med 4-3. I tredje periode fikk MS en kanonstart, med to tidlige scoringer. Lillehammer skapte ny spenning med redusering til 4-6, men to sekunder før slutt punkterte MS med 7-4 i tomt bur. Hos MS scoret Jan Robert Ottesen, Sondre Olden og Jonas Knutsen to mål hver, Jonatan Wik scoret ett.

Returoppgjøret i Manglerudhallen ble jevnspilt, også denne gangen slo MS tilbake etter å ha ligget under 1-3. På stillingen 3-3 kunne det vippet begge veier, men det ble til slutt gjestene fra Lillehammer som avgjorde snaue seks minutter før full tid. Det begynner å bli synlig at juniorene har et tøft program om dagen, flere av dem har nå spilt 4 kamper på 5 dager, og flere skal det bli. MS-målene ble scoret av Mikkel Søgaard, Marius Günther og Jontan Wik. Målvakten Steffen Søberg fikk bestemannspremien hos MS, mens den tidligere MS-gutten Ole Daniel Bruun Setsaas fikk premien hos Lillehammer. Sondre Olden fikk en mindre hyggelig utmerkelse denne gangen, med matchstraff i sluttminuttene.

Den tredje og avgjørende kampen spilles i Kristins Hall 26. mars.