NM-gull til U17

Vi gratulerer Manglerud Stars U17-lag med NM-gull på Lillehammer.

Oppdatert: (26.3.2009)

Det var vertene som kom best i gang i den tredje og avgjørende NM-finalen for U17. Tidlig i andre periode ledet Lillehammer 2-1, men så satte MS inn en offensiv. Før perioden var omme hadde de grønne snudd kampen med fire scoringer på rappen. Med ytterligere to MS-scoringer i begynnelsen av tredje periode var stillingen 7-2, og kampen burde vel strengt tatt vært avgjort. Men da det gjensto åtte minutter hadde Lillehammer redusert tre ganger, og det var plutselig match igjen. To og et halvt minutt før full tid tok hjemmelaget ut målvakten, og MS kunne sette den befriende 8-5-scoringen i tom kasse. Dermed kunne endelig jubelen bryte løs for de gulgrønne. Etter bronsemedaljer i serien slo MS  ut seriemesteren og klatret helt til topps i NM-sluttspillet.

Jonas Knutsen scoret hele fire mål i kveldens gullkamp. Jan Robert Ottesen scoret to, Marius Günther og Sondre Olden ett mål  hver. Vi gratulerer hele laget og alle involverte med en strålende innsats. MS har allerede gjort en fantomsesong i yngre klasser, med tre seriegull og nå en NM-tittel. Vi ønsker lykke til videre til de av gutta som fortsatt har mer edelt metall å kjempe om denne sesongen.