MS-Comet 4-3

(1-2) (2-0) (1-1)

Oppdatert: (20.9.2009)

MS åpnet friskt også i kveldens kamp mot Comet i to tidlige power play. Og denne gangen kom uttellingen raskt, da Justin Bostrom igjen var på rett plass foran kassa etter snaue tre minutter. Dessverre ble MS litt vel offensive i innledningen, og det straffet seg. Comet utlignet til 1-1 4.39 ut i perioden, og da MS pådro seg to utvisninger på rappen ble det tøffe tak i undertall. MS kjempet bra i spill 3 mot 5, og klarte seg gjennom de to minuttene uten baklengs. Like bra gikk det ikke i spill 5 mot 5 noen minutter senere. MS slet med å klarere, og haldenserne kunne til slutt lempe inn en puck fra blå.

I andre periode la MS nytt press på gjestene, men uttellingen lot vente på seg. Vi begynte å frykte nok en poengløs kanonade, men drøyt midtveis i kampen snudde lykken. Casper Santanen fikk stjernetreff i overtall, og skapte balanse i regnskapet 11.28 ut i perioden. MS har ikke vært noe kontringslag så langt i sesongen, men tre minutter senere snudde også dette riktig vei. MS kom gjennom 2 mot 2, og Dave Bonk fikk tid til å stille inn siktet fra høyrekanten. Større mulighet trengte ikke Bonk, som dunket inn ledermålet med sitt velplasserte skudd. Etter dette flyttet Comet spillet høyere på banen, men MS holdt unna til pause.

Også i innledningen av tredje periode presset Comet på for utligning, men MS fikk et par kjærkomne pusterom da Comet pådro seg to utvisninger etter hverandre. Hjemmelaget var nær en punktering ved flere anledninger, men det ville seg foreløpig ikke. Isteden ble det gjestene som fikk utligne i power play etter drøyt halvspilt periode. Vi fryktet at poengene igjen skulle ryke, men MS ville det annerledes. Bare få sekunder senere kom Dave Bonk på nytt gjennom på kanten, denne gangen valgte han å spille bakover til Justin Bostrom. Justin lot seg ikke be to ganger, og banket inn nytt ledermål til MS. Sluttminuttene ble mildt sagt nervepirrende, spesielt da MS igjen måtte spille 3 mot 5 i sluttminuttene. Men gutta ofret alt, og for en gangs skyld sto lykken den gode bi.

Med kveldens seier klatret MS opp fra sisteplassen på tabellen, og er i likhet med Sparta, Lillehammer og Frisk oppe i tre poeng. Denne seieren var viktig for selvtilliten, ikke minst nå som MS skal ut i tre strake og vanskelige bortekamper mot Stavanger, Lørenskog og Lillehammer.