Lørenskog-MS 7-5 (1-3, 3-1, 3-1)

MS tapte knepent mot Lørenskog lørdag.

Oppdatert: (18.11.2007)

MS fikk en meget god start på kampen mot topplaget Lørenskog, det var riktignok hjemmelaget som scoret først, men MS slo tilbake og ledet en stund hele 4-1. Dessverre holdt det ikke helt inn, Lørenskog spiste seg etter hvert innpå slik at det sto 4-4 etter to perioder. Og i tredje periode ble de røde for sterke, og kunne til slutt innkassere en knepen 7-5-seier etter å ha satt den siste pucken i tomt mål. Resultatet må likevel sies å være en stor fremgang for MS etter fadesen mot Furuset 2 i forrige kamp. Kommende lørdag tar MS imot Grüner hjemme i Manglerudhallen, og det må vi vel kunne kalle en skjebnekamp. Etter flere knepne tap mot nøkkelmotstandere trenger MS poeng for å henge med videre.