Lørenskog-MS 1-2 (0-1) (1-1) (0-0)

MS vant knepent mot Lørenskog i en svak kamp.

Ved LS
Oppdatert: (03.2.2005)

Dette var seriens nest siste bortekamp for MS sin del, men det så til tider ut som om gutta helst ville ha blitt hjemme. Riktignok ble Lørenskogs målvakt pepret med skudd i den første perioden, men de fleste var relativt håpløse forsøk fra feil vinkler og for langt hold. Morten Ytterdahl var den eneste som fikk inn en fulltreffer i perioden, slik at MS kunne gå til pause med ledelse 1-0.

Lørenskog åpnet den andre perioden i overtall, og utnyttet dette til å skaffe seg en tidlig utligning. Etter dette tok MS mer og mer over, men igjen havnet de fleste skuddene på keeper eller langt over mål. Og da man omsider fikk lirket en puck over streken ble det avblåst for offside i målgården. Kort tid senere skulle gutta endelig lykkes, Vidar Østli satte inn 2-1 etter forarbeid av Einbu og Ytterdahl på et fint angrep. Dette skulle senere vise seg å bli seiersmålet i kampen. MS hadde enda en puck inne i perioden, men denne gangen ble det feilaktig avblåst for blokkering.

Også i den tredje perioden fikk vi se svakt spill fra begge lag, og mye rar dømming. En del småkrangling og tendenser til stygt spill bidro ikke til å øke underholdningsverdien. MS hadde et par stangskudd i perioden, i tillegg til at Lørenskogs keeper vartet opp med et par fantomredninger. Anders Ganer holdt også tett i motsatt ende av banen, slik at MS til slutt kunne innkassere seieren på en meget dårlig dag. Allerede søndag møtes lagene igjen i Manglerudhallen, da håper vi å få se langt bedre takter fra gutta. For i kveld var det kun poengene som varmet i Lørenskoghallen.