Fart og spenning med morgendagens menn

Vi har fulgt Team 92 og Team 93 i Manglerudhallen.

Oppdatert: (06.12.2003)

Morgendagens menn klare til dyst

Vi har tidligere nevnt fine resultater og plasseringer av blant andre G15 og G14. Denne gangen har vi fulgt våre spillere født 1992 og 1993. I disse klassene legges det stor vekt  på bredde, lek og moro. Det spilles 2x18 minutters perioder med faste bytt på halvannet minutt. Dette for å sikre rekkene lik spilletid. Resultatmessig har det også gått bra for våre gutter så langt. Både Team 92 og Team 93 har vunnet de fleste av sine kamper denne sesongen.

Fredag var tiåringene i aksjon mot Furuset. Den kampen foregikk for en stor del foran Furusets dyktige målvakt. Våre gutter dominerte stort, og vant kampen 3-0. MS hadde også to pucker til inne, men den ene spratt ut igjen før dommerne rakk å registrere det. Den andre kom et lite sekund for sent, etter at sirenen hadde gått for nytt bytte. Men det var aldri noen tvil om hvor seieren ville ende.

Lørdag fulgte vi Team 92 i kamp mot VIF. Dette ble en langt jevnere og mer spennende affære. MS var i føringen tre ganger, og  kunne til slutt hale seieren i land med sifrene 3-2. Alle målene kom i første periode. I den andre kom gjestene fra Vålerenga mer med i kampen, men MS berget seieren. Etter kampen jublet begge lag, og  gjorde ære på begrepet "tap og vinn med samme sinn".

Når man følger de ulike aldersklassene i MS, er det moro å se hvordan spillerne gradvis tilegner seg nye ferdigheter for hvert alderstrinn. Spesielt evnen til samarbeid og lagspill utvikler seg raskt når gutta får litt erfaring og veiledning. Det er ingen tvil om at disse gutta går en god skole i MS.