U8-U16

Nye seire til Team89 og Team91

MS leverte flere gode resultater i de yngre klassene denne helgen.

Oppdatert: (01.12.2003)

MS leder serien i klassene født 1988 og 1989, i tillegg til yngre junior. Team90 ligger på andre plass på sin tabell. I de aller yngste klassene er det lek og idrettsglede som skal stå i sentrum og ikke resultater. Likevel er det selvsagt ekstra moro når våre lag vinner. Team91 har en imponerende seiersrekke bak seg, i helgen vant laget 13-0 over Stjernen (rød) og 11-0 over VIF (hvit).

Følg laget på deres egen hjemmeside.

Fra Team89 har vi fått en ny oppdatering av André Milavski:

M/S89-lagene fortsetter sine seiersrekker. M/S1 parkerte til slutt Storhamar i "garasjen" etter en nervepirrende kamp, der stillingen var 7:6 et halvt minutt før slutt. Storhamar gikk i et siste angrep med 6 utespillere for å redde 1 poeng, men ble straffet av M/S-kapteinen Stefan Espeland, som sendte pucken fra egen mållinje og inn i det tomme Hamar-buret. M/S1 fortsetter sin 3 måneder lange seiersrekke i serie A.

M/S2 gjorde kort prosess med Kongsberg i "garasjen" i serie B. At halvparten av våre spillere var fra Team 90, var ingen hindring for å kjøre over de storvokste gjestene. Kampen var avgjort allerede etter 1. periode som endte med 4:0 til våre gutter. Etter 8:1-seieren leder M/S2 sin serie også.

Les mer om kampene på Team 89 sin hjemmeside.