Arkiv

Team 88 fortsatt ubeseiret

Også G15 har fått en god start på det nye året, i kveld ble Stjernen slått 7-1.

Oppdatert: (11.1.2004)

Team 88 er en av mange gode årganger i MS, og her hjemme har laget fortsatt til gode å tape i seriespillet. I kveldens kamp var det Stjernen som måtte se seg slått av våre gutter. MS ledet 2-0 etter første periode, og beholdt kontrollen kampen gjennom. På stillingen 3-1 i midtperioden blåste dommeren av for blokkering da pucken lå fri og klar til å settes i det åpne Stjernen-buret. Dermed endte den perioden med ett godkjent mål til hvert av lagene. I siste periode scoret MS hele fire ganger, to av målene kom i sluttminuttet. Spesielt det siste målet var en perle, både forsvar og keeper hos Stjernen var utspilt da punktum ble satt til 7-1 tjue sekunder før full tid.

Team 88 har mange gode enkeltspillere, men på dette laget er det likevel lagspillet som imponerer mest. Pasningsspillet flyter til tider så godt at vi får inntrykk av at disse gutta ville funnet hverandre med bind for øynene. Dette er et morsomt lag å følge, selv om vi nok har sett gutta spille enda noen hakk bedre enn de gjorde i kveld.