Arkiv

Team 88 utklasset Munkedal

MS viste ingen nåde, og vant 13-4 over gjestene fra Sverige.

Oppdatert: (13.12.2003)

Vårt G15-lag leder serien her hjemme, og har også tidligere oppnådd gode resultater mot svenske lag. Blant annet har Färjestad flere ganger tapt mot våre gutter. I kveld var altså grabbarna från Munkedal på besøk i Manglerudhallen. Gjestene holdt et høyt tempo i innledningen av kampen, men etter hvert tok MS over i alle spillets faser. Svenskene fikk en leksjon i effektivt lagspill fra MS, som leverte den ene perlegoalen etter den andre. 5-1 var fasiten etter første periode.

I andre periode brukte MS 8 sekunder på å øke ledelsen. Etter 8 baklengs byttet Munkedal keeper, og etter 10-1 midtveis i kampen tok laget time out. Det hjalp tydeligvis, for i andre halvdel av kampen ble det jevnt i målprotokollen. MS slapp seg ned et hakk etter hvert, og surfet inn til seier 13-4. En god og underholdende kamp av gutta, som imponerte med mye fint pasningsspill. Spesielt vil vi fremheve duoen Mats Frøshaug og Patrick Lund Nilsen, som til tider lekte seg med svenskene.