Arkiv

MS 89 knuste serielederen

Også vårt G14-lag er med helt i tetstriden i sin serie, etter seier 7-1 over Gjøvik.

Oppdatert: (14.11.2003)

Gjøvik ledet serien foran kveldens kamp, men møtte sine overmenn i MS. Våre gutter dominerte kampen fra start, og ledet 2-0 etter den første perioden. Kortvarig spenning fikk vi da Gjøvik reduserte i sluttminuttet av andre periode, men MS slo kjapt kontra og økte sin ledelse 13 sekunder før pause. Spenning kunne vi også fått da MS fikk to mann i fryseboksen tidlig i tredje periode. Isteden kopierte gutta vårt G15-lag, og økte sin ledelse etter en kontring i spill 3 mot 5.

Etter dette var det bare ett lag på banen. MS dominerte stort, og scoret ytterligere tre ganger før de var fornøyd. Laget har nå vunnet fem strake kamper, etter knepent tap i serieåpningen mot Stjernen.